meet the A-team

OVER ONS


Wat fijn dat je onze site bezoekt en met ons wilt kennismaken.

Wij zijn Omnivision.

Wij zijn een team van enthousiaste software ontwikkelaars, designers, project managers en verkopers.
Wij zijn creatief, no nonsense, gastvrij, gezellig, geweldig, en hebben humor.

Vanuit Son en Breugel werken wij voor Nederlandse maar ook buitenlandse opdrachtgevers. Als ervaren software partij gebruiken wij onze kennis om het gehele traject van brainstorm sessie tot oplevering goed te laten verlopen. Creatief als we zijn, denken we mee en geven we advies om zo de software helemaal van deze tijd en visueel sterk naar voren te laten komen. Het gebruiksgemak van de software staat voorop.
Samen met jou, jouw IT experts en de experts van Prestop zijn we een dream team om mooie projecten professioneel aan te pakken.

Het Interactive Experience Centre (het grootste van Europa) is opgezet om samen met je vele mogelijkheden te bekijken en inspiratie op te doen. We ontvangen je hier graag om alles te laten zien. Ook een virtuele tour is mogelijk zodat je vanaf je werkplek het allemaal kunt meebeleven. Dan leggen we gelijk uit wat al die bad eendjes betekenen.


the artists

Ervaren creatieve denkers en doeners met alle kennis in huis van mooie animaties tot content bewerken, grafisch werk en het opzetten van user interfaces .

the brains.

Programmeren, meedenken met de klant en communiceren is de combinatie die uniek is en waarmee wij ons onderscheiden

28 jaar aan rijke kennis en ervaring.

Omnivision is de dochtermaatschappij van Prestop en in eerste instantie opgezet om het pakket Omnitapps te onwikkelen en koop- en huurklanten te ondersteunen bij het maken van Omnitapps configuraties. Door maatwerk toe te voegen aan Omnitapps of uniek software maatwerk en de combinatie met hardware kunnen totaal oplossingen worden geleverd.

Hardware specialist.

Omnivision profiteert van alle kennis in haar eigen team en het team van Prestop. Zo is er kennis van RFID, DMX/KNX en andere technieken.

Maker van Omnitapps.

Omnivision is de bedenker en maker van Omnitapps. Omnitapps multi touch software biedt een unieke manier om interactieve belevingen te creƫren en producten en diensten te presenteren. Omdat de Omnitapps configurator waar je het allemaal mee maakt gebruiksvriendelijk is, er geen programmeerkennis nodig is voor een mooi resultaat. en een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding heeft wordt de software veel gebruikt in binnen- en buitenland. Neem zelf een kijkje op de Omnitapps site: www.omnitapps.com

Partner van Prestop.

Onze partner Prestop is de producent van touchscreens. Prestop beschikt over een eigen ISO 5 gecertificeerde cleanroom voor de productie van touchscreens. Door de toepassing van hun eigen touchscreens zijn zij in staat om touchscreens zelf te herstellen en na jarenlang gebruik zelfs te recyclen. Circulariteit en duurzaamheid staan bij Prestop hoog in het vaandel. Door alles in eigen beheer te produceren, elimineert Prestop risicovol transport en wordt het milieu minder belast. De kwaliteit van de geproduceerde touchscreens is per definitie beter, dankzij de cleanroom, die elke 3 maanden officieel gecertificeerd wordt.

Onze werkplek


Midden in de Brainport regio van Nederland, vanuit het Brabantse Son en Breugel hebben wij onze werkplek en het Interactive Experience Centre. Hier ontvangen wij onze klanten en geven we trainingen van ons pakket Omnitapps. Om te ontspannen in de pauze wordt er altijd gewandeld, maar ook in de tuin is het, onder het afdakje van de grote Airstream Camper, in de zomer goed vertoeven. Een Basketbal veldje maakt het geheel compleet. Wij hebben een kantoorhond Bailey die soms bij haar baas te vinden is, maar ook precies weet wanneer , wat, waar te krijgen is aan lekkere boterhamkorstjes, hondenbrokjes etc.